Spring til indhold

Debatkonference hos CISU om indhold i ny udviklingspolitisk strategi

17.02.2021  15:52
CISU inviterer til online debatkonference for alle danske civilsamfundsorganisationer, der ønsker at give input til indholdet i den næste udviklingspolitiske strategi.

Udenrigsministeriet har igangsat arbejdet med en ny udviklingspolitisk strategi, som skal efterfølge den nuværende ”Verden 2030”, der udløber i 2021. 

Minister for udviklingssamarbejde Flemming Møller Mortensen har inviteret civilsamfundet og andre interessenter til at komme med bidrag og input til, hvad den nye strategi skal indeholde.

Det er der god mulighed for næste torsdag den 25. februar fra klokken 14:30 til 17:30, hvor CISU inviterer til online debatkonference for alle danske civilsamfundsorganisationer, der ønsker at få give deres besyv til indholdet i den nye strategi. 

Målgruppen for konferencen er netop frivillige og ansatte i CISUs medlemsorganisationer og andre civilsamfundsorganisationer, men arrangementet er offentligt, og alle er velkomne til at deltage.

Du kan læse hele programmet nedenfor og tilmelde dig her.

Program for konferencen:

14.30-15.30: Introduktion og fælles start for deltagerne

15.30-16.30: Høring om den nye udviklingsstrategi med deltagelse af udviklingsminister Flemming Møller Mortensen med oplæg ved CISUs medlemsorganisationer

16.30-17.00: Udviklingsordførernes prioriteter for en ny udviklingsstrategi

17.00-17.30: Videre arbejde med fælles input til ny udviklingsstrategi

Debatkonferencen vil blive afholdt på Zoom. Tilmeldte modtager et link til deltagelse i dagene op til afviklingen.